Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Amenajari Rapide
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Zugraveli interioare
10 lei
Brand
Zugraveli interioare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dati-ne cheia si reveniti in 24 h.

Expertii Amenajari Rapide in Zugraveli reusesc de peste 7ani sa termine orice lucrare de igienizare (zugraveli lavabile) in mai putin de 24h.

Inca de la inceput am spus ca „Profesionalismul este cuvantul care ne defineste”

Avem proiecte de peste 325mp utili (1260 mp pereti) revopsiti intr-o singura zi.

Mai repede, mai bine si mai ieftin nu am cunoscut nici o alta companie in acesti 7 ani.

Dvs. nu aveti nici o grija, noi facem totul, noi aducem totul.

Pretul este de 10 lei/mp si include manipulare si protejare mobilier, mici reparatii ale peretilor (fisuri, gauri de tablouri, exfoliatii, pete de inundatii) si vopsitorii lavabile cu vopsea superlavabila de cea mai buna calitate.

Materiale incluse:
Vopsea la alegere Savana superalba de interior sau Aplalux culoare ALB
Gleturi pentru micile reparatii
Plasa de fibra pentru armarea fisurilor aparute
Smirghel pentru netezirea suprafetelor reparate
Folie protectie, banda adeziva
Saci de gunoi.

Importanta revopsirii periodice a suprafetei incaperilor in care locuim sau muncim a fost confirmata in mai multe studii care au aratat ca dupa doi ani incep sa se formeze pe suprata peretilor diverse forme de ciuperci de mucegai, praf, fum, urme de innegrire in zona comutatorelor din cauza grasimii si murdariei, cadavre de insecte, larve, fecaloide si alte secretii ale daunatorilor care sunt inhalati in plamani ajungand sa genereze boli ale cailor respiratorii si de plamani.

Este recomandat ca la fiecare 2-3 ani sa se igienizeze suprafetele incaperilor. Deasemeni este important ca la mutarea intr-o casa noua prima grija este sa igienizam peretii.

Practica Internationala a stabilit ca atunci cand o proprietate este inchiriata catre un nou chirias aceasta este complet igienizata.

Resedinta spatiul comercial sau biroul dumneavoastra vor fi ca nou in 24 de ore. Veti gasi intreaga locatie asa cum ati lasat-o aranjata. Mutam intregul mobilier, protejam suprafetele astfel incat sa nu ramana urme. Toate suprafetele vor fi revopsite la cel mai inalt standard de specialistii Amenajari Rapide.
Din Gura in Gura